tirsdag 21. januar 2014

Squashpasta a la carbonara

Klassiker i ny variant med squash i stedet for pasta. Smaker kjempegodt og selv mannen syns det var godt. Han spør stadig om ikke jeg kan lage denne. Oppskriften fant jeg i Allers sitt lavkarboblad.

Oppskriften rekker til 2 pers.

Du trenger:
200 g bacon i strimler eller terninger
2 egg
2 dl fløte
25 g revet parmesan
1 ts salt
1 knivsodd pepper
2 små squash

1. Rist baconterningene spør i pannen. 
2. Pisk sammen egg og fløte, og rør i parmesan, salt og pepper
3. Skjær squashen i tynne strimler., forvell dem i lettsaltet vann og la dem dryppe av seg i en sikt
4. Bland strimlene med eggeblandingen og varm den opp til den begynner å tykne. Husk å ikke la den koke, da vil sausen skille seg. 
5. Tilsett bacon og server med litt revet parmesan over. 





- Siv Anita

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar